HIERONTA

Klassinen hieronta laukaisee jännitystiloja ja helpottaa erilaisia kiputiloja.

Hieronta

Hieronta kuuluu ihmisen kehon hyvinvointiin. Terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta ja palautuminen auttavat meitä jaksamaan arjen haasteiden keskellä. Joskus on kuitenkin hyvä pysähtyä ja kuunnella omaa kehoa.

Klassinen hieronta on ikivanha ja perinteinen hoitomuoto. Sillä on useita suotuisia vaikutuksia kehoon. Ota yhteyttä niin suunnittelen hoitosuunnitelman ja toteutan sen.

 

Milloin kannattaa tulla hierojalle?

Hierojalle kannattaa tulla heti, kun oireet alkavat. Sinulla voi olla pitkittynyttä päänsärkyä, uniongelmia tai erilaisia jumeja sekä kramppeja kehossa. Monesti vaivoja ei edes havaita, sillä keho on tottunut "väärään liikkeeseen".

Ota yhteyttä ›

Klassista hierontaa kehon hyvinvoinnin edistämiseksi

Suosittelen, että ensimmäiset hieronta kerrat ovat pituudeltaan 90 minuuttia ja niissä käydään kaikki lihakset läpi vatsaa ja päätä lukuunottamatta.

Muut hieronta-ajat ovat 60 minuuttia, 45 minuuttia ja 30 minuuttia.

Tervetuloa hierojalle

Ensimmäisellä tapaamisella käymme läpi kaikki ongelmakohdat ja terveyteesi vaikuttaneet tapahtumat. Kohdentamisen jälkeen tiedän, mikä kehossasi kaipaa apua. Tehtävänäni on löytää oikeat vastaukset, jotta sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn hieronnasta.

Oma aktiivisuus ratkaisee paljon, mutta hieronnan lisäksi saat minulta vinkkejä terveellisen elämän saavuttamiseksi. Tarjoan mm. keppijumppaohjeita sekä vinkkejä hyvään lihastasapainoon ja liikkuvuuteen liittyen, jotka minulle ovat tulleet tutuiksi nykyisessä kilpalajissani painonnostossa.

Hierontaa estäviä sairauksia joista tulee keskustella lääkärisi kanssa:

• Akuutit traumat
• Infektiot ihossa
• Laskimotukokset
• Syöpä
• Tyrä

Ethän tule hierontaan alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ota yhteyttä ›
040 5358 818 Yhteystiedot